Zamieszczone przez lakatus
Poduszki pod silnikiem, skrzynią
Zwiń
X
-
Też tak myślałem, ale po obu stronach jest tak samo i nie jest to wgniecione, tylko tak wyprofilowane pod spodem...Nie wiem dlaczegoTagi: Brak
-
Czy mozliwe jest ,ze dziwne kolysanie silnikiem (patrzymy pod maske i probujemy ruszyc trzymajac reczny) jest spowodowane poduszką ?
Czy drganie drazka zmiany biegow na postoju moze byc przyczyna niesprawnej poduszki?nowy cSIMC od Aliego
seryjne 110kM teraz ok ~170kM ARL ,230 wtryski.
Moc potwierdzona w tym roku na hamowni.
półosie seryjne
przebieg 273 tyś
-
...raczej nie, bo mechanizm wybieraka jest polaczony ze skrzynia za pomoca elastycznych linek wiec drgania skrzyni nie powinny sie przenosic bezposrednio na lewarek.Zamieszczone przez rafalusCzy drganie drazka zmiany biegow na postoju moze byc przyczyna niesprawnej poduszki?
Komentarz
-
to jaka moze byc przyczyna drgan drazka?nowy cSIMC od Aliego
półosie seryjne
przebieg 273 tyś
Komentarz
-
podczepię sie pod temat,jak poznać ze poduszki kończą juz swój żywot ,poza luzami jest iiny sposób sprawdzenia :?:-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
Ja to zauwazylem bo mi rura od IC sie obijala o plsatiki.I ponoc jedna poduszka jest bardziej miekka i dlatego to kolysanie. Ale zastanawiaja mnie tez drgania tej gałki i kolega w 2 aucie ich wogole nie ma.nowy cSIMC od Aliego
półosie seryjne
przebieg 273 tyś
Komentarz
Komentarz